O NAMA

Vodeći regionalni provajder u advertising industriji

Mi smo Info Media Group predvodnik i tržišni lider ove vrste oglašavanja u Adria regiji. Od 2004. godine do danas razvili smo se u grupu od 6 tvrtki s preko 100 zaposlenika u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i od 2023 UEA.

Cilj nam je pružiti svim oglašivačima priliku da iskoriste prednost javnog gradskog prijevoza kao jedinstvenog, urbanog prostora za oglašavanje, ali i estetskoj učinkovitosti i funkcionalnom smislu ispunili očekivanja struke i urbane populacije. Naša vizija je biti na prvom mjestu u području vanjskog oglašavanja i izravne komunikacije s urbanom populacijom u pokretu na razini Adria regije. Fokus nam je na profesionalnom pristupu i operativnoj izvrsnosti kako bismo bili kvalitetan i pouzdan partner klijentima u svim segmentima poslovanja.

Zadovoljni kupci najveća su nam inspiracija za nove pothvate.

Zašto odabrati Info Media Group?

Našim poslovnim suradnicimi/klijenti na tržištu marketinga omogučujemo prepoznatljivost, prisutnost i odabir prema urbanoj populaciji i načelu marketinškog oglašavanja:
1.      DOSEG – pokaži svoj proizvod/uslugu večem broju ljudi
2.      FREKVENCIJA – pokaži svoj proizvod/uslugu dovoljno puta da ga osoba odluči kupiti

PLANIRATE KAMPANJU?

Kontaktirajte nas već danas i dozvolite da zajedno ostvarimo izvanredne rezultate.

Jedan krug po gradu, i svi Vas znaju!

Vjerujemo u kreativnost kao pokretačku snagu uspjeha. Naši dizajneri radit će s vama na stvaranju vizualno zadivljujućih kampanja koje se izdvajaju iz gomile.

Info Media Group, Banja Luka
Osnovana tvrtka u Bosni i Hercegovini.
2004.
Štamparija Megatone
Pokrenuta štamparija Megatone u Banjaluci.
2010.
Info Media Group, Beograd
Osnovana tvrtka u Beogradu.
2015.
Info Media Group, Sarajevo
Osnovana tvrtka u Sarajevu.
2018.
Info Media Group, Podgorica
Osnovana tvrtka u Crnoj Gori.
2019.
Info Media Group, Zagreb
Osnovana tvrtka u Hrvatskoj.
2021.
Info Media Group, Dubai
Osnovana tvrtka u Emiratima.
2023.

Misija

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i biti nezaobilazan partner klijentima, koristeći puni potencijal Bus Advertisinga kao iznimno moćne marketinške platforme. Provedbom kampanja povezujemo brendove s njihovom ciljnom skupinom, postižući izvrsne rezultate, maksimalnu vidljivost i doseg.

Vizija

Naša vizija je biti inovativni pokretač promjena u industriji oglašavanja, uvodeći nove trendove i postavljajući nove standarde kvaliteta. Kroz kontinuirani razvoj i širenje, težimo da budemo globalno prisutni, pružajući vrhunska rješenja za Bus Advertising koja nadmašuju očekivanja naših klijenata. Naša strast za inovacijama i stalno usavršavanje omogućavaju nam da budemo lideri i da ostvarimo izvanredne rezultate na međunarodnom nivou.